Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Minusta jotain..

Olen syntynyt 13.4.1987, eli ikää minulta löytyy tällä hetkellä 22 vuotta. Oikealta nimeltäni olen Sanna, mutta internetissä minut taidetaan tietää parhaiten nimimerkillä Polecat (polecat on englantia ja tarkoittaa hilleriä). Se on ollut "nettinimeni" siitä asti, kun joskus useita vuosia sitten rupesin nettiä aktiivisemmin käyttämään ja tarvitsin sopivan nimimerkin rekisteröityäkseni eräälle foorumille.

Piirtämistä olen harrastanut suunnilleen siitä asti, kun kynä rupesi pysymään tassuissa ja piirtämisinnostus on jatkunut aina näihin päiviin asti (ja jatkuu edelleen). Piirrän kuvia pääasiassa mallista, koska se onnistuu minulta parhaiten. Toki minä suhertelen kuvia myös omasta päästä, mutta sellaiset työt harvemmin pääsevät "julkisuuteen". ;)

Piirtämisen ja maalaamisen lisäksi olen aina ollut kiinnostunut eläimistä ja keväällä -09 sain suoritettua eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Lemmikkieläimistä varsinkin koirat ja fretit ovat lähellä sydäntäni, ja tällä hetkellä jaan pienen kotini neljän fretin ja kahden koiran (welsh corgi pembroke ja länsigöötanmaanpystykorva) kanssa. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa omistaa toiset nettisivut noille nelijalkaisille ystävilleni, mutta ensin yritän kuitenkin saada nämä taidesivuni edes jossain määrin valmiiksi. Ja kenties opetella myös sitä hötömölöö, notta saisin ihan "oikeat" kotisivut aikaiseksi.. :D

Vapaa-aikaani vietän mielelläni - piirtämisen ohella- lukien ja elokuvia katsellen. Kirjallisuudenlajeista erityisesti kauhu, eläinfantasia, sekä eläintietokirjat kiinnostavat minua. Suosikkikirjailijoitani ovatkin Stephen King, Richard Adams ja Jack London. Myös Jim Brandenburgin teokset (mm. Veljemme susi - unohdettu lupaus) ovat vertaansa vailla.

Kirjojen lisäksi luen jonkin verran myös sarjakuvia, tällä hetkellä pääasiassa mangaa (japanilaista sarjakuvaa). Mangapiirtäjistä suosikkini on ehdottomasti Yoshihiro Takahashi, jonka kynästä ja mielikuvituksesta ovat lähtöisin esimerkiksi sellaiset mangat, kuin Ginga Nagareboshi Gin (suomalaisittain Hopeanuoli) ja Ginga Densetsu Weed.

Elokuvista olen aina rakastanut eniten piirrettyjä. ^^


Miltä minä näytän?

©2019 Polecat - suntuubi.com